Thema avonden


6 en 7 Juni – Kreeft avond

* Hapjes + cava rosé
* Kreeft belle vue met truffel omelet
* Cappuccino van kreeft
* Kreeft met champignonsaus uit de oven * Trio dessert

€ 70 – p.p.


4 en 5 Juli – Spaanse avond

* Tapas van garpacho

* Zuiderse soep met chorizo

* Paella en gegrilde vis met gamba’s Al Ajillo

* Spaanse desserts

€ 50 – p.p.


1 en 2 Augustus – Italiaanse avond

* Antipasto gemengde schotel

* Primo patto risotto en miniestone

* Sattimbocca met assortiment pasta

* Italiaanse desserts

€ 50 – p.p.


5 en 6 September – Vis avond

* Visschotel

* Vissoep

* Visserspotje * Trio dessert

€ 55 – p.p.


3 en 4 Oktober – Midden-oosten avond

* Humus , couscous met gegrilde groenten , gefrituurde mosselen met walnotensaus, Arabische kruidensalade

* Pitabroodje met falafel en makreel. Gegrilde viskebab

* Tajin met vis en gamba’s

* Asorti dessert

€ 45 – p.p.


7 en 8 November – Griekse avond

* Griekse hapjes

* Griekse koude schotels

* Griekse soep

* Lamsvlees met courgettes , Griekse stoofschotel

* Asorti dessert

€ 45 – p.p.


December – Wild menu

€ 65 p.p.